Tidningen matkärlek

Sverige behöver mera matkärlek!

En av de saker jag har lärt mig under åren är att om man ska lyckas med sin LCHF-resa så måste man äta riktig mat. I perioder kan man äta ganska enformigt men ska det vara en långsiktigt hållbar lösning så måste man variera sig med goda, LCHF-vänliga rätter. Kan man dessutom bjuda på maten till icke-LCHF:are är det ingen nackdel, speciellt om det är så att inte hela familjen äter LCHF. För mig så går det i perioder, ibland saknar jag fullständigt inspiration till att laga mat och då är det ibland nära att man när hungern slår till tar första bästa man hittar och stoppar i munnen.

Bra recept är en guldgruva för inspirationen

Självklart finns det många LCHF-kokböcker att välja mellan, men en tidning känns ibland mer lättillgängligt. Tidningen Matkärlek har stått för en härligt mix av god, lättlagad lågkolhydratskost och det var väldigt tråkigt när förlaget som gav ut tidningen gick i konkurs tidigare i år.

Nu har Anne Aobadia, tidningens chefredaktör och författare till två härliga kokböcker med LCHF-recept, startat en kampanj för att kunna börja ge ut tidningen igen. Kampanjen går via kickstarter.com och avslutas snart, den 30 juni. Om du vill försöka få liv i denna härliga tidning igen och också få ett eller flera nummer av tidningen i höst är det dags att agera nu.

Hur gör man för att få tidningen?

Gå in på kickstarter och välj att stötta projektet. Du betalar inga pengar nu, utan de dras först efter den 30 juni om tillräckligt många är intresserade av att få tillbaks tidningen. Du måste registrera dig och även ha ett kreditkort/betalkort tillgängligt.

Det finns olika nivåer, till exempel så får du tre nummer av tidningen om du väljer att bidra med 450 kronor. Läs noga och välj det erbjudande du tycker passar bäst.

Jag håller tummarna för att vi får tillbaks tidningen i höst!

Uppdatering 2016-06-30: Tyvärr så lyckades man inte uppnå målet, så det blir ingen tidning i höst. Tråkigt tycker jag.

Check Also

Bokrea 2018

Köp LCHF-böcker på bokrean

Årets bokrea är här!   UPPDATERING: Årets bokrea är nu slut. Här hittar du alla …

Hur man börjar med LCHF

Ska du börja med LCHF? Här är tio steg för att lyckas.

Om du har bestämt dig för att börja med LCHF så är det några saker …

Alternativ till pasta när man äter LCHF

Istället för pasta, ris och potatis när du äter LCHF

Uppdaterad 2016-08-18 Vad äter man till maten när man inte längre äter tillbehör som pasta, …