Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/html/wp-includes/load.php on line 651 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/html/wp-includes/theme.php on line 2241 LCHF-appar till iPhone och iPad | Allt om LCHF Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/html/wp-includes/formatting.php on line 2425 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/html/wp-includes/formatting.php on line 4358
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/html/wp-includes/formatting.php on line 2425
Start | Lär dig mer om LCHF | LCHF-appar till iPhone & iPad

LCHF-appar till iPhone & iPad

LCHF-appar till iPhone och iPadDet finns många appar till din iPhone och iPad – men vilka är de bästa apparna när man håller på med LCHF? Här är några tips på bra LCHF-appar.

Det är förutom rena LCHF-appar också sådana som kan vara till hjälp för träningen eller för att hålla reda på vilken mat man äter.

Vi har just nu inga tips på bra appar för android – tipsa oss gärna!

Näringsguide

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/html/wp-includes/formatting.php on line 4358

Näringsguide är en app som bygger på livsmedelsverkets databas med näringsinnehåll. Du kan registrera det du äter i en matjournal och få presenterat dagens intag fördelat på fett, kolhydrater och protein. Den är enkel och väldigt användbar när man vill hålla reda på hur många procent av energin som kommer från kolhydrater – när man äter LCHF så är det …

Läs mer »

LCHF för kvinnor

LCHF för kvinnor till iPhone

LCHF för kvinnor är också den en kokbok baserad på en av Anna Halléns böcker: LCHF för kvinnor. Vill man inte köpa boken är appen ett enkelt sätt att få tillgång till recepten. Appen innehåller 77 recept på fräsch LCHF-mat, speciellt utformade för dig som upplever den traditionella LCHF-maten som tung.  

Läs mer »

LCHF-recept

LCHF-recept till iPhone

LCHF-recept är en app där du hittar olika recept på LCHF-mat, samt ett uppslagsverk med olika LCHF-ingredienser. Appen gör det enkelt att handla då man får en inköpslista till recepten. Appen innehåller 68 recept och bygger på Anna Halléns bok LCHF-husmanskost. Ett enkelt och billigt sätt att få en kokbok i telefonen!    

Läs mer »

LCHF-appen

LCHF-appen till din iPhone

LCHF-appen är en app till iPhone med mer än 90 recept på LCHF-mat. Appen bygger på bloggen Leva med LCHF som är en receptsajt med många bra LCHF-recept. Recepten innehåller näringsvärde och energiprocent och även fina bilder. Enligt utvecklaren ska appen uppdateras med fler recept.  

Läs mer »