Sött och annat gott – Det goda LCHF-baket

EN LCHF-bok av Katrin ZytomierskaSött och annat gott är Katrins andra bok om LCHF. I denna är fokus på LCHF-anpassade godsaker. Boken handlar till stor del om hur man behåller sin målvikt när man uppnått den och har många tips på träning, motivation och annan peppning för att man inte ska falla tillbaka i gamla vanor och gå upp alla kilon igen. Allt skrivet med Katrins lite speciella stil och humor.

Recepten är till största delen på LCHF-godis och LCHF-bakverk. Här kan du få recept på snickers, cheesecake, cookies, kanelbullar, glass med kolasås och mycket annat LCHF-vänligt godis. Boken innehåller även några recept på salta rätter som till exempel Matmuffins, Pizza och Laxrullar.

För den som äter LCHF för hälsan eller inte längre vill gå ner i vikt kan det vara bra att ha en bakbok full med recept på LCHF-vänligt snask. Äter du LCHF för att gå ner i vikt är det viktigt att tänka på att allt LCHF-godis är sådant man kan äta vid speciella tillfällen. Allt för mycket kakor, bakverk och godis gör att viktnedgången kan stanna av – även om de är gjorda på LCHF-vänligt sätt.

Läs mer och köp boken här

Fler böcker av Katrin hittar du här

Check Also

Bokrea 2017

Köp den bästa LCHF-kokboken på bokrean

Årets bokrea drar snart igång. I år finns det inte så många rena LCHF-böcker att välja …

Hur man börjar med LCHF

Ska du börja med LCHF? Här är tio steg för att lyckas.

Om du har bestämt dig för att börja med LCHF så är det några saker …

Alternativ till pasta när man äter LCHF

Istället för pasta, ris och potatis när du äter LCHF

Uppdaterad 2016-08-18 Vad äter man till maten när man inte längre äter tillbehör som pasta, …