Klaras bästa LCHF-recept

Klaras bästa LCHF-recept, av Klara DesserKlara Desser är en kokboksförfattare som förutom att göra egna kokböcker också gör recept i Expressens LCHF-bilaga och tidningen Mat och Hälsa.

Det här är Klaras nya LCHF-kokbok som är 188 sidor fyllda med helt fantastiska recept, som tillsammans med enormt vackra bilder gör den här boken till en ren njutning.

Du får recept på frukostmat som till exempel pannkakor, musli och bröd. Enkla och goda lunchrätter som till exempel Omelettrulle med lax och många sopp-recept som Avokadosoppa med räksallad och Fisk- och räksoppa.

Boken innehåller också många goda huvudrätter – däribland många fiskrätter som Lax i sherrysås och Fiskgratäng med spenat och rosépeppar. Många kycklingrätter (Kycklingrullar med salvia och vitlök är ett exempel) och även kötträtter – där rätter som Asiatisk biffsallad med chili och örter och Lammfärsspett med rödbetssallad är några exempel.

Det finns också recept på olika pajer och pizza, olika tillbehör (såser, kryddsmör och röror) och mellanmål/smårätter.

Självklart innehåller också boken recept på efterrätter och bakverk. Chokladsufflé. mousse, pannacotta, cheesecake och glass är några av dessa. Boken avrundas sedan med förslag på olika festmenyer och plockmat och tilltugg.

I tävlan med Sten Sture Skaldemans LCHF-kokboken är det här den mest kompletta kokboken för dig som äter LCHF. Den är full med recept på fräsch LCHF-mat med mycket grönsaker och man blir sugen på att laga vartenda recept när man bläddrar igenom den.

Läs mer och köp boken här

Tips på fler LCHF-kokböcker av Klara Desser hittar du här

 

Check Also

Bokrea 2017

Köp den bästa LCHF-kokboken på bokrean

Årets bokrea drar snart igång. I år finns det inte så många rena LCHF-böcker att välja …

Hur man börjar med LCHF

Ska du börja med LCHF? Här är tio steg för att lyckas.

Om du har bestämt dig för att börja med LCHF så är det några saker …

Alternativ till pasta när man äter LCHF

Istället för pasta, ris och potatis när du äter LCHF

Uppdaterad 2016-08-18 Vad äter man till maten när man inte längre äter tillbehör som pasta, …