LCHF för varaktig viktminskning av Anna Hallén

Anna Hallen LCHF för varaktig viktminskningHar du svårt att lyckas med din viktminskning? Du kanske har försökt flera gånger men aldrig kommit i mål, eller så har du gått upp de kilo du tidigare lyckats gå ner.

LCHF för varaktig viktminskning är en bok för dig som har problem med att gå ner i vikt. Anna Hallén, som tidigare har skrivit flera storsäljande LCHF-kokböcker har i denna bok fokuserat på den svåra kroppen. Den som inte vill gå ner i vikt.

I den här boken finns inga recept på LCHF-efterrätter eller LCHF-godis utan boken är helt fokuserad på riktig mat. För att kunna gå ner i vikt måste kroppen bli trygg i att den får riktig mat och här får du kunskaperna och recept för att lyckas.

Boken inleds med några kapitel med teori om varför det kan vara svårt att gå ner i vikt. Är du stressad? Har du jojo-bantat?  Är din kropp inställd på svält och har låg förbränning?

Därefter presenteras tre olika nivåer av LCHF: Basic, Mini och Nollning och olika recept som passar till dessa. Anna rekommenderar att alla börjar med LCHF Basic, för att sedan varva med Mini och Nollning i olika perioder om viktminskningen inte kommer igång. Boken innehåller många enkla och goda recept och veckomenyer till boken kan laddas ner från Annas hemsida.

Det här är en bra bok för dig som vill få resultat. Du får också förståelse för varför det kan vara svårt att gå ner i vikt och hur du ska äta för att få en trygg kropp.

Läs mer och köp boken här

Check Also

Bokrea 2017

Köp den bästa LCHF-kokboken på bokrean

Årets bokrea drar snart igång. I år finns det inte så många rena LCHF-böcker att välja …

Hur man börjar med LCHF

Ska du börja med LCHF? Här är tio steg för att lyckas.

Om du har bestämt dig för att börja med LCHF så är det några saker …

Alternativ till pasta när man äter LCHF

Istället för pasta, ris och potatis när du äter LCHF

Uppdaterad 2016-08-18 Vad äter man till maten när man inte längre äter tillbehör som pasta, …